Top Guidelines Of لاکسی ژل یبوست
Top Guidelines Of لاکسی ژل یبوست
Blog Article
تضعیف سیستم ایمنی بدن یبوست، سیستم ایمنی بدن فرد را تضعیف میکند. در نتیجه فرد بیشتر مستعد ابتلا به سرماخوردگی و بیماری های دیگر میشود.
ارتباط علمی داروسازی دکتر عبیدی با کادر درمانی بهداشتی کشور گزینهای است که در نهایت منجر به ارائه راهکارهای درمانی بهتر و ارتقاء سطح سلامت جامعه میشود. بخش علمی وبسایت ویژه پزشکان، داروسازان، پرستاران و سایر اعضای محترم کادر درمانی بهداشتی در حال آمادهسازی است.
پزشک بر اساس موارد زیر درباره درمان یبوست تصمیمگیری میکند:
این دارو تاثیر زیادی برای رفع یبوست دارد و قادر است آب را به داخل روده جمع کنید به علاوه این دارو حاوی منیزیم است و سریعاً این عارضه را درمان می کند.
گاهی مشکلات سیستم عصبی باعث اختلال حرکات روده و بروز یبوست می شوند. این مشکلات شامل موارد زیر هستند:
یبوست به معنای اجابت مزاج سفت و خشک یا دفع مدفوع کمتر از سه بار در هفته است. این می تواند ناشی از مواردی مانند رژیم غذایی، داروها، باردار بودن یا فقط تغییر در روال شما باشد. یبوست یکی از شایع ترین مشکلات گوارشی در ایران است.
یبوست زمانی اتفاق می افتد که مدفوع کودک سفت و خشک است و باعث می شود که مدفوع کردن او سخت شود. گاهی اوقات، خارج کردن مدفوع سخت از بدن می تواند دردناک باشد. زمانی که غذای نوزادان از شیر خشک یا شیر مادر به غذاهای جامد تبدیل می شود، معمولاً یبوست در نوزاد ایجاد می شود.
پاسخ به سعیده سلام دوست عزیز. با وجود اینکه این روشهای خانگی و دارویی را استفاده کردید و نتیجه نگرفتید، شما باید به متخصص گوارش مراجعه کنید تا راه های جدی تری برای درمان پیشنهاد دهند.
در برگ سنا یبوست صورت نیاز به مشاوره، می توانید از مشاوره آنلاین دکتر جاوید ظفری، متخصص اطفال، کمک بگیرید
فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته تخصص کودکان و نوزادان در سال ۱۳۸۶ است.
اگر تعداد اجابت مزاج کمتر از سه بار در هفته باشد، فرد مبتلا به یبوست و اگر کمتر از یک بار در هفته باشد، فرد مبتلا به یبوست شدید است.
بسیاری از آزمونهای تشخیصی میتواند برای ارزیابی یبوست استفاده شود. اغلب بیماران تنها به چند آزمایش اساسی نیاز دارند و آزمونهای تخصصیتر برای افرادی است که یبوست شدید داشته و یا مشکل آنها به درمان پاسخ نمیدهد. تستهای مورد استفاده برای این افراد بدین شرح است:
میوه ها شامل: سیب همراه پوست، خرما، شلیل، پرتقال، گلابی، کیوی، توت فرنگی، کشمش، آلوی پخته، انجیرخشک
یکی از علت های اصلی ابتلا به یبوست دو بیماری هموروئید یا بواسیر و شقاق مقعدی هستند. زیرا زمانی که افراد به این دو عارضه نشیمنگاهی مبتلا می شوند، به دلیل درد و سوزش از رفتن به دستشویی خودداری می کنند. در نتیجه مدفوع سفت شده و یبوست ایجاد می شود.